• Bezorging in 45 minuten

    Bezorgingsgebied: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Beinsdorp, Zwaanshoek, Aalsmeerderbrug, Vijfhuizen, Rozenburg, Cruquius, Schiphol, Aalsmeer, Nieuwe Meer en Haarlem.

  • 023 - 5618303 (Regio Hoofddorp)
    023 - 5320564 (Regio Haarlem)

    5 dagen per week geopend (ma-vrij). Bezorgtijden: 11:00 - 20:30. Wij hebben de lekkerste gerechten voor u samengesteld, wilt u toch bijvoorbeeld een ander saus of extra groente dan kunt u dit het beste telefonisch doorgeven.

  • Uw bestellingen gratis vanaf € 10,-

    Wij brengen geen transacties kosten in rekening voor IDeal, Paypal, Visa Card / MasterCard, Restaurant Ticket Voucher - Edenred, contant of als u wilt pinnen.

  • Delivery in 45 minutes

    Delivery Area: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Beinsdorp, Zwaanshoek, Aalsmeerderbrug, Vijfhuizen, Rozenburg, Cruquius, Schiphol, Aalsmeer, Nieuwe Meer and Haarlem.

  • 023 - 5618303 (Hoofddorp area)
    023 - 5320564 (Haarlem area)

    5 days a week (Mon-Fri). Delivery Times: 11:00 to 20:30. We have the tastiest dishes specialy made for you, you still want to for example a different sauce or extra vegetables than you can do this best by telephone.

  • Free delivery from € 10,-

    We do not charge transaction fees for iDeal, VISA / MasterCard, Restaurant Ticket Voucher - Edenred, cash or if you want to pin.

Privacy statement 25-05-2018

Online Restaurant Santen Bezorgt VOF hierna te noemen Santen Bezorgt is het eerste gezonde bezorgrestaurant en verkoopt haar maaltijden via www.santenbezorgt.nl, telefonisch, per mail als directe bestelling in de vestiging als door aangesloten eten bestelplatplatforms.

Santen Bezorgt houdt zich aan de regels bepaald in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De bij de bestelling ingevoerde gegevens worden bewaard voor het uitvoeren van de overeenkomst en de financiële administratie.

Persoonsgegevens die we verwerken

Santen Bezorgt verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en producten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Geboortedatum

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Locatiegegevens

Dieet en allergie informatie

Betaalgegevens en totale bestedingen (voor zover van toepassing)

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

IP-adres

Internetbrowser en apparaat type

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jasper@santenbezorgt.nl dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Santen Bezorgt gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Voor meer informatie over de cookies die wij plaatsen stuurt u een email naar jasper@santenbezorgt.nl

Waarom gebruiken wij jou gegevens.

Santen Bezorgt verwerkt persoonsgegevens van klanten voor het afhandelen van de complete bestelling als zijnde de betalingen (voor zover van toepassing), om als bezorgrestaurants de bestellingen te verwerken en af te leveren hebben wij de bezorggegevens van klanten nodig om dit te kunnen uitvoeren van de overeenkomst.

Mocht het zijn om welke rede dan ook dat een bestelling niet bezorgt word om de betaling retour te storten.

Bij het aanmaken van een klant account gebruiken we daarnaast de door jou opgegeven gegevens. Als je contact opneemt met onze klantenservice, zullen we de door jou verstrekte gegevens gebruiken voor het beantwoorden van je vraag of oplossen van je klacht.

Om te zorgen dat onze dienstverlening en producten aansluit bij jouw wensen, kunnen deze gegevens gebruikt worden voor bijvoorbeeld klanttevredenheidsonderzoeken.

Als je daarmee bij je bestelling hebt ingestemd gebruiken we je gegevens ook voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder, om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. Wil je je later aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan via je persoonlijke account of via de afmeldlink in de nieuwsbrief of door het verzoek in te dienen.

Correctie persoonsgegevens en Inzage Conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens heb je recht alle gegevens die wij over je hebben verzameld in te zien en zo nodig te corrigeren.Je kunt je hiervoor wenden tot jasper@santenbezorgt.nl Santen Bezorgt zal zo snel mogelijk, maar binnen 1 maand, op jouw verzoek reageren.

Website van Derden en aangesloten eten bestel sites en platforms van derden

Op de website kunnen links staan naar websites van derden. Let bij het gebruik van die websites op het daarbij behorende privacy statement. Alle Informatie en gegevens over Santen Bezorgt op de eten bestel sites en platforms als hun privacy statement en overeenkomst is de volledige verantwoordelijkheid als de verwerker van deze websites en platforms als mede alle gegevens accuraat weergegeven bij hun zelf.

Santen Bezorgt selecteert die websites en platforms weliswaar met zorg, maar kan geen verantwoordelijk dragen voor de manier waarop de persoonsgegevens door die derden worden behandeld.

Hoelang bewaren wij de gegevens

Santen Bezorgt zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De persoonsgegevens worden tot twee jaar na je bestelling bewaard, tenzij Santen Bezorgt op grond van de wet een langere bewaartermijn moet aanhouden.

Gegevens van eten bestelsites en platforms die met ons worden gedeeld

Aan Santen Bezorgt worden jouw gegevens (bestelling, voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en of u een bestaande klant bent gedeelt) zodat Santen Bezorgt jouw bestelling(en) kunnen bezorgen.

Uw gegevens delen met anderen.

Santen Bezorgt verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dit gebeurd alleen als uw bestelling word bezorgt door een ZZP-er die uw bestelling daadwerkelijk bezorgd.

Beveiliging.

Santen Bezorgt neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via jasper@santenbezorgt.nl

Autoriteit persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens.

Contakt gegevens Online Restaurant Santen Bezorgt VOF Jac. Spijkerdreef 250 2132 PZ Hoofddorp

Email: jasper@santenbezorgt.nl

Hoofddorp Tel: 023-5618303 (ma - vr van 11:00-20:30uur)

Haarlem Tel: 023-5320564‬ (ma - vr van 11:00-20:30)