• Bezorging in 45 minuten

    Bezorgingsgebied: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Beinsdorp, Zwaanshoek, Aalsmeerderbrug, Vijfhuizen, Rozenburg, Cruquius, Schiphol, Aalsmeer, Nieuwe Meer en Haarlem.

  • 023 - 5618303 (Regio Hoofddorp)
    023 - 5320564 (Regio Haarlem)

    5 dagen per week geopend (ma-vrij). Bezorgtijden: 11:00 - 20:30. Wij hebben de lekkerste gerechten voor u samengesteld, wilt u toch bijvoorbeeld een ander saus of extra groente dan kunt u dit het beste telefonisch doorgeven.

  • Uw bestellingen gratis vanaf € 10,-

    Wij brengen geen transacties kosten in rekening voor IDeal, Paypal, Visa Card / MasterCard, Restaurant Ticket Voucher - Edenred, contant of als u wilt pinnen.

  • Delivery in 45 minutes

    Delivery Area: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Beinsdorp, Zwaanshoek, Aalsmeerderbrug, Vijfhuizen, Rozenburg, Cruquius, Schiphol, Aalsmeer, Nieuwe Meer and Haarlem.

  • 023 - 5618303 (Hoofddorp area)
    023 - 5320564 (Haarlem area)

    5 days a week (Mon-Fri). Delivery Times: 11:00 to 20:30. We have the tastiest dishes specialy made for you, you still want to for example a different sauce or extra vegetables than you can do this best by telephone.

  • Free delivery from € 10,-

    We do not charge transaction fees for iDeal, VISA / MasterCard, Restaurant Ticket Voucher - Edenred, cash or if you want to pin.

Burgundy Buffet

Burgundy Buffet Stryker View larger

New product

Beef Goulash

Cod fillet in Sherry cream sauce

Vegetarian goatcheese tart

Green vegetables en mashpotato

Carpaccio salade with pine nuts and cheese

Smoked salmon salad with avocado

Pesto dressing

Ciabatta bread with garlic butter, olive tappende and aioli

€18.00 tax incl.

Add to wishlist

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Burgundy Buffet

Burgundy Buffet

Beef Goulash

Cod fillet in Sherry cream sauce

Vegetarian goatcheese tart

Green vegetables en mashpotato

Carpaccio salade with pine nuts and cheese

Smoked salmon salad with avocado

Pesto dressing

Ciabatta bread with garlic butter, olive tappende and aioli